Toppik

Mot håravfall för tunnhåriga. – Toppik

DÖLJ HÅRAVFALL MED TOPPIK – STYLING FÖR TUNNHÅRIGA.

Män med lite hår på huvet har oftast stor …..
Toppik® är världens mest använda produkt för att dölja tunnhårighet och håravfall hos kvinnor och män. Att tappa håret är för många en stor tragedi men med Toppik erbjuder vi en smart och bekväm lösning. Sveriges mest populära stylingprodukt för tunnhåriga!

Se vad Malou på TV4 tyckte om Toppik

Håravfall

Det finns många olika varianter av håravfall. Ärftligt håravfall (androgen alopeci, manligt håravfall, genetiskt håravfall) innebär att vissa hårsäckar successivt  börjar producera tunnare och tunnare hårstrån som på sikt leder till mer eller mindre utpräglad tunnhårighet, ibland går det så långt att området blir helt kalt. Hos män är växande vikar och måne typiska tecken på att processen satt igång. Kvinnor kan uppvisa liknande symptom men brukar i de flesta fall behålla sin ursprungliga hårlinje och istället drabbas av diffust håravfall. Kvinnligt håravfalldiagnostiseras vanligtvis enligt Ludwig-skalan medan diagnostisering av mäns håravfall görs via Norwood-Hamilton skalan. kakeltjanstskane.se

Den främsta orsaken till ärftligt håravfall hos män tros sitta i generna och inbegriperer en ärv känslighet för testosteronets metabolit dihydrotestosteron, (i told you..big d…) som gradvis försvårar hårsäckarnas produktion av hår. För kvinnor handlar det inte sällan om hormonförändringar även om de deras genetiska håravfall också härstammar från ärvda anlag. Andra faktorer som sägs kunna accelerera håravfall är stress och rökning. Trots intensiv forskning inom området håravfall vet ingen idag exakt varför många människor drabbas av tunnhårighet.

Forskare menar att ungefär 50-80 % av alla män drabbas av ärftligt håravfall och ca 20-40 % av alla kvinnor. Hur mycket hår som går förlorat varierar från fall till fall, men det är viktigt att starta behandling så tidigt som möjligt för att uppnå bästa möjliga resultat.

Sitter Toppik kvar i vind och regn?

Ja, tack vare den joniska laddningen sitter Toppik kvar i såväl regn som vind. Du kan dessutom köpa vår Fiberhold spray för ett ännu bättre resultat och säkrare applicering.

Hur applicerar man Toppik?

Börja med att torka eller blås ditt hår med en hårtork, Toppik fungerar bäst i torrt hår. Om du använder stylingprodukter såkan det vara bra att använda dem först och ”lyfta upp” håret från hårbotten. Applicera sedan fibrerna genom att hålla burken 10-15 cm ovanför det tunna området och ”pudra”. Om du skall applicera toppik i fronten eller vill ha mer precision så bör du köpa vår patenterade Spray applicator.

Syns det att man använder Toppik?

Nej, eftersom Toppik är gjort av keratin som redan finns i ditt hår naturligt så blandar sig fibrerna med ditt vanliga hår. Om det skulle vara så att färgen inte stämmer exakt så finns möjligheten att blanda två färger. För att fibrerna skall blanda sig på ett ännu bättre sätt med håret kan man använda Fiberhold spray, den mjukar upp både hår och fibrer så att de blandas ännu bättre och dessutom kommer fibrerna att sitta kvar bättre på hårstråna.

Kan jag använda Toppik när jag sportar?

Ja, Toppik har tagits fram bland annat för detta, att röra på sig och svettas innebär inget problem.

Vad är Toppik gjort av?

Toppik består av organiskt keratin, ett fiber som utgör den största beståndsdelen i mänskligt hår. Dessa fibrer laddas med negativa joner för att kunna fästa på hårstråna och därmed bygga upp volymen i håret. Toppik innehåller inga farliga kemikalier eller andra komponenter.

Hur bra är Toppik?

Toppik är världens mest använda produkt för att dölja håravfall hos kvinnor och män. Att drabbas av håravfall är för många en stor tragedi men med Toppik erbjuder vi en snabb lösning. Den statiska laddningen gör att fibrerna fastnar på hårstråna och de får tillbaka sin färg, lyster och tjocklek!

 

Toppik Instruktioner

 

Toppik produkter och priser

Kom in, maila eller ring oss för mer information.